Автобус, превозващ деца към училището в село Книжовник, закъса в непочистения път тази

...
Автобус, превозващ деца към училището в село Книжовник, закъса в непочистения път тази
Коментари Харесай

Училищен автобус с деца закъса край село Маслиново

Автобус, пренасящ деца към учебното заведение в село Книжовник,  закъса в непочистения път тази заран. Автобусът е трябвало да вземе деца от село Маслиново. В него е пътувал и директорът на образователното заведение. Той е уведомил за обстановката Регионалното ръководство на образованието, като е съобщил, че няма потърпевши и децата са в сигурност.  

На мястото се праща учебен рейс , но и той  закъса л в преспите. В последна сметка първият рейс, с който са пътували учениците, успява да излезе от снежния капан и транспортира децата до учебното заведение в Книжовник.

27 машини чистят в Хасково и общината, оповестиха от Екопрогрес и Ата-строй, а „ Синя зона ” през днешния ден няма да работи. 7 от снегорините са на общинското дружество. Те почистват главните  пътни артерии в града.  4 от 20 те машини на частната компания са и пясъкоразпръсквачи.

Техниката на снегопочистващата компания обработва както улиците в кварталите на Хасково, така и пътищата към и в селата на общината. Машините почистват от 2 часа тази нощ. Улиците са проходими при зимни условия. Няма села без достъп, няма бедстващи хора.

Около 200 души от „ Екопрогрес “  чистят стълби, пешеходни мостове, подходи към спирки на градския превоз.80 са служащите на „ Грийн партнърс “, които почистват тротоари и пешеходни зони в града, други 12 обработват местата към контейнерите за боклук.

Днес „ Синя зона “ няма да работи, съобщи пред Дарик радио-Хасково Йордан Панев шеф на „ Тролейбусен превоз “.  Той посочи, че тази заран към 7 часа цистерна е блокирала пътя на тролеите, само че пасажерите са извозени с рейс движещ се по линията.Към момента придвижването на тролейбусите е възобновено и е в график.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР